Skocz do zawartości

Szanowni Państwo, przypominam o konieczności zachowania ciszy wyborczej do godz. 21:00 w niedzielę 18 maja.

Zdjęcie

Dziewczyna w białej sukni.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

Valhalla.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam. To mój pierwszy post na tym forum, chociaż przyglądam się mu od około roku. Mam prawie 15 lat, jest dojrzałą dziewczyną [niestety życie mnie do tego zmusiło]. Nie będę przedstawiać niestworzonych historii. A więc zacznijmy.

Ta historia zdarzyła się naprawdę. I to parę lat przed moimi narodzinami.

Było popołudnie, kilkanaście dni przed ślubem mojej ciotki. Moja matka pracowała u mojego wuja jako sprzątaczka [i nie wstydzę się tego]. Akurat zamiatała podłogę i schyliła się na chwilę. Gdy podniosła głowę zobaczyła dziewczynę w białej sukni ślubnej. Dziewczyna przebiegła przez teren tego budynku i musiała skręcić, ponieważ cały teren ogrodzony był wysokim płotem [było tam tylko jedno główne wejście]. Moja matka spojrzała w drugie okno, gdzie dziewczyna powinna się pojawić, ale ona zniknęła. Jeszcze naprzeciwko rogu pomieszczenia, w którym akurat znajdowała się moja matka był odgrodzony kawałek dla psów [również otoczony siatką]. Te psy były bardzo agresywne i szczekały na każdego. O dziwo tym razem milczały, nawet nie zawarczały. Moja matka tak się przestraszyła, że od razu wybiegła z tegoż budynku i pojechała prosto do domu. Dwa lub trzy dni przed samym ślubem moja ciotka mocno skaleczyła się w nogę. Wesele odbyło się normalnie bez większych kłopotów.
Czy mógł to być jakiś znak? Wierzę mojej matce, a ona raczej nie zmyśla historii.
Bardzo liczę na wasze zdanie. Przepraszam za jakość tego tekstu. I za jakiekolwiek błędy. Jeśli jest to zły dział, to proszę o przeniesienie.
  • 0

SzpaQ.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Heh wiesz to, ze Twoja matka zobaczyla ducha, bo jesli to prawdziwa opowiesc to pewnie tak sie stalo, raczej nie powinno miec wiekszego znaczenia do skaleczenia sie przez ciotke w noge :))
  • 0

Valhalla.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ale to było tuż przed jej ślubem. może jednak miało coś wspólnego.
  • 0

SzpaQ.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czyli sadzisz, ze pojawienie sie "bialej damy" mialo oznaczac, ze Twoja ciotka skaleczy sie w noge????
To rownie dobrze moglo oznaczac, ze kucharz przytnie sobie palec przygotowywujac uczte weselna. :D :D
  • 0

Valhalla.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a mogło, mogło. ;D
  • 0

Deny.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z tego co mi wiadomo, duchy nie muszą pojawiać się przy szczególnej okazji. Równie dobrze mogła to być zbłądzona dusza, która sobie na spacerek wyszła. Duchy jak ludzie, mają swoje fanaberie :P
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych