Czemu tak myślę przedstawię wam kilka argumentów które według mnie to udowodnią.
Olimp
.jpg/270px-Greece_Mount_Olympus_(1).jpg)
Góra olimp
Przedstawiona powyżej góra była dla starożytnych greków świętym miejscem w , którym podobno mieszkali bogowie
Zeus,Hera itd. Według mitologi greckiej mieli tam soje pałace i żyli tam w co szczerze wątpię ale jest rzecz w którą mogę uwierzyć to że bogowie schodzili z olimpu.Ale nie prawdziwi bogowie tylko przybysze z poza ziemi weźmy pod uwagę że przekazy greków mówią też że ..bogowie'' stworzyli człowieka..Głównie chodzi mi o to że kosmici według moich przypuszczeń schodzili nie ze szczytu olimpu lecz poprostu pod przebraniem lub kształtem ludzi nauczali greków i wracali do siebie.
Greccy bogowie a zjawisko ufo
Mitologia mówi że bogowie tacy jak np. Hestia poruszali się w latających wozach zaprzęgniętych w latające konie ,które mogły być statkami powietrznymi tak ucharakteryzowanym na ten sposób.Naprzykład bóg wody Posejdon

mógł być jednym z pierwszych kosmitów w naszych oceanach którzy założyli pierwsze podwodne bazy ufo.
Mutanci przeszłości
Dużo dowodów wskazuje na to że w starożytności przeprowadzano eksperymenty na ludziach przykładem może być cyklop lub olbrzym.

poza malowidłami w świątyniach są też dowody rzeczowe jak ciało olbrzyma mierzące cztery metry znalezione na Irlandji . innym przykładem takich eksperymentów w czasach starożytnych greków są takie stwory
.jpg/800px-John_William_Waterhouse_-_Ulysses_and_the_Sirens_(1891).jpg)

opracował grzyman
Użytkownik grzyman edytował ten post 20.02.2008 - 15:25