link do większej rozdzielczości już działa.
Cashpoint:
To co wygląda na ogon w rzeczywistości pewnie chodziło o jakiś porwany materiał okrywający ciało, który sobie swobodnie wisi.
nie sądzę, żeby to był materiał, do końca może to też nie wygląda jak ogon, ale coś z boku wychodzi
scpt:
Krzyżyk bardzo ciekawy.Przypomina mi jakiś fantastyczny artefakt z południowej Ameryki.Nie znam się na biżuterii i równie dobrze może to być pamiątka z wycieczki Tam gdzie są 4 palce natomiast,widać poniżej jakby jeden się wytarł,bądź też odłupał na dole.Postać na krzyżyku zdecydowanie przypomina mi szaraka z filmów.
nie wiem czy krzyżyk pochodzi akurat z Ameryki Południowej. nie chciałam tego od razu pisać, ale ja również widzę tu szaraka

,
może chodzi tu o hybrydę: połączenie szaraka z człowiekiem (4 palce i 5 palców).
połączone kółka (4 mniejsze i jedno większe) trochę przypominają mi jakiś wzór z piktogramów, ale na razie nie znalazłam nic pasującego.
pazuzu:
krzyzyk jest wykonany w dosc prymitywny sposob i dlatego moim skromnym zdaniem nie ma co wymagac detali twarzy glowa ma to co powinna miec czyli oczy nos i usta i styka
doszukiwanie sie tu ufoludka to troche smieszna sprawa
ok, zgadzam się, ale czy osoba mająca "prymitywne" zdolności manualne, może osadzić oczy tak daleko od siebie sama z siebie? połączone kółka nad główą - "kuleczka" w środkowym, większym kółku jest dosyć "dokładnie" zrobiona, więc dlaczego ktoś miałby ot tak osadzić szeroko oczy (wiadomo, że nie ma takich ludzi), przecież tak na prawdę to jedna z najważniejszych punktów na krzyżu - twarz.
Demigod
Ile za niego chcesz?
przykro mi, ale nie jest na sprzedaż.
Użytkownik inCa edytował ten post 25.01.2008 - 02:04