Napisano 06.12.2007 - 19:40

Napisano 06.12.2007 - 20:04

Napisano 06.12.2007 - 21:05

![;]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/smile5.gif) Ale większość moich snów to sny zwykłe, optymistyczne w których zawsze jestem w najlepszej formie. Mimo że rzadko kiedy mam świadomy sen (zdązyło się 2 razy) to za to mimo to fajne rzeczy mi się przytrafiają w snach i jakos nie zastanawiam sie ze to musi byc sen bo latam, bo ktos do mnie strzela... po prostu ,,jestem"
 Ale większość moich snów to sny zwykłe, optymistyczne w których zawsze jestem w najlepszej formie. Mimo że rzadko kiedy mam świadomy sen (zdązyło się 2 razy) to za to mimo to fajne rzeczy mi się przytrafiają w snach i jakos nie zastanawiam sie ze to musi byc sen bo latam, bo ktos do mnie strzela... po prostu ,,jestem"  taki jak w rzeczywistości. I mam takie same cechy charakteru jak w ,,realu". Nie wiem czy to dobrze czy źle ale mi to pasuje
  taki jak w rzeczywistości. I mam takie same cechy charakteru jak w ,,realu". Nie wiem czy to dobrze czy źle ale mi to pasuje  

Napisano 06.12.2007 - 23:19
 ) i sobie wyobrażam sny (tak jakby świadomy sen, tyle że na takiej pół jawie
 ) i sobie wyobrażam sny (tak jakby świadomy sen, tyle że na takiej pół jawie  )
 )

Napisano 08.12.2007 - 20:35

Napisano 08.12.2007 - 20:37

Napisano 26.12.2007 - 18:25
 Przykłady? Pamiętam jak śniło mi się, że byłem cholernie wkurzony i bardzo brutalnie maltretowałem swoją rodzinę. Innym razem śnił mi się atak terrorystyczny na jakimś torze F1 (w Polsce to było) i ratowałem postrzeloną w nogę koleżankę. Czyli - pełna gama zachowań
 Przykłady? Pamiętam jak śniło mi się, że byłem cholernie wkurzony i bardzo brutalnie maltretowałem swoją rodzinę. Innym razem śnił mi się atak terrorystyczny na jakimś torze F1 (w Polsce to było) i ratowałem postrzeloną w nogę koleżankę. Czyli - pełna gama zachowań  

Napisano 26.12.2007 - 20:16
 . Jeśli tak to najczęściej trochę różnie sie od rzeczywistości. Często mam jakieś nowe cechy charakteru albo umiejętności. Czasem tez zdarza mi sie mieć świadomy sen, w którym np. uciekając od kogoś w danej chwili unoszę sie jak najwyżej w niebo aby mnie nie dogonili
 . Jeśli tak to najczęściej trochę różnie sie od rzeczywistości. Często mam jakieś nowe cechy charakteru albo umiejętności. Czasem tez zdarza mi sie mieć świadomy sen, w którym np. uciekając od kogoś w danej chwili unoszę sie jak najwyżej w niebo aby mnie nie dogonili  .
 .

Napisano 27.12.2007 - 00:08

Napisano 27.12.2007 - 00:14

![;]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/smile5.gif) 

Napisano 27.12.2007 - 00:33

). Po prostu czułem adrenalinę i pamiętam wyraźnie takie sny.
 ). Po prostu czułem adrenalinę i pamiętam wyraźnie takie sny.

Użytkownik Mr. Mojo Risin' edytował ten post 27.12.2007 - 00:34

Napisano 27.12.2007 - 04:06

Napisano 27.12.2007 - 08:58

Napisano 03.01.2008 - 19:55

Gość_21:37

Gość_21:37

Napisano 03.01.2008 - 20:13

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych