Skocz do zawartości

dziwne uczucie czasu

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Gość_RZA

Gość_RZA.
  • Tematów: 0

Napisano

Od dłuższego czasu mam dziwne uczucie niektórych wydarzeń jakby się on już moim życiu wydarzyły np. kiedyś siedzę na lekcji i słyszę że do mnie mówi kolega i czułem się tak jakbym już to przeżył ale to można akurat wytłumaczyc bo to sie mogło zdarzyc ale to jest tylko jedno co się wydarzyło w ostatnim czasie więc pamiętam tylko to ale od dawna mam sny w których widzę że czas płynie bardzo szybko że nawet nie nadążam żeby to zapamiętac od razu się budzę i strasznie mnie bolą oczy albo mam też uczucie cofania czasu tylko nigdy nie jestem tego spamiętac bo dzieje się to strasznie szybko.Wiem że ten przykład z tym co kolega coś do mnie powiedział na lekcji można wytłumaczyc taką powtórkę ale ja czułem jakby się to wydarzyło naprawdę miałem tak że po tym wszystkim siedziałem z minute w bez ruchu i się zastanawiałem jak to możliwe.Czy to jest normalne np. takie deja vu i takie dziwne sny z czasem płynącym bardzo szybko czy to daje się wytłumaczyc może to jest coś związane może z tym że mój mózg odbiera to tak ?

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Poczytaj forum, na pewno znajdziesz tutaj odpowiedzi na zadane pytania.
Na przyszłość, zanim założysz nowy temat zorientuj się, czy podobny już nie istnieje.
Dodatkowo popracuj nad gramatyką.

Temat do zamknięcia.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych