Napisano 19.08.2007 - 20:49

Napisano 20.08.2007 - 18:14
Najbardziej chciałbym technikę na rozluźnienie i zapomnienie o swoich problemachPolecam technikę pozytywnego myślenia
 pomaga w medytacji albo po przez modlitwę przed medytacją która naprawdę uspokaja może raczej rozmowę z Bogiem a nie wyklepanie pacierza
 pomaga w medytacji albo po przez modlitwę przed medytacją która naprawdę uspokaja może raczej rozmowę z Bogiem a nie wyklepanie pacierza  

Napisano 21.08.2007 - 08:20
 z nimi. Oczywiście możemy i odczuwamy jeśli powstają blokady  na poziomie energetycznym. Czujemy to jako ból w ciele fizycznym. Jeśli istnieje jakaś blokada to może nam to dać znać przed wejściem w stan medytacji możemy odczuć stan niepokoju np. na poziomie cz. serca czyli 4.Anahara " Powietrza " . Jeśli pojawiły sie bóle głowy : proponowałabym dużo wolniej oddychać i skoncentrować się na samym oddechu. Podążać za strumieniem energii. Po kilku takich oddechach  pooddychałabym przez cz. serca. Też kilka razy. Następnie znowu parę głębokich oddechów przeponowych. Powinien ból ustąpić . Jest to takie " ustawianie " czakr. Bardzo pobieżne.
  z nimi. Oczywiście możemy i odczuwamy jeśli powstają blokady  na poziomie energetycznym. Czujemy to jako ból w ciele fizycznym. Jeśli istnieje jakaś blokada to może nam to dać znać przed wejściem w stan medytacji możemy odczuć stan niepokoju np. na poziomie cz. serca czyli 4.Anahara " Powietrza " . Jeśli pojawiły sie bóle głowy : proponowałabym dużo wolniej oddychać i skoncentrować się na samym oddechu. Podążać za strumieniem energii. Po kilku takich oddechach  pooddychałabym przez cz. serca. Też kilka razy. Następnie znowu parę głębokich oddechów przeponowych. Powinien ból ustąpić . Jest to takie " ustawianie " czakr. Bardzo pobieżne.

Napisano 21.08.2007 - 20:33
![:]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/pleased1.gif) A po medytacji byłem uspokojony jakbym wypił bałtyk zrobiony z melisy
 A po medytacji byłem uspokojony jakbym wypił bałtyk zrobiony z melisy ![:]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/pleased1.gif) 

Napisano 22.08.2007 - 06:31

Napisano 22.08.2007 - 22:15

Napisano 22.08.2007 - 23:14

Napisano 24.08.2007 - 08:58
![:]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/pleased1.gif) opanowałeś pozycję medytacyjną na tyle   :brawo:  że nie "przywołuję" ciebie np. ból. To jest początek.
  opanowałeś pozycję medytacyjną na tyle   :brawo:  że nie "przywołuję" ciebie np. ból. To jest początek.

Napisano 27.08.2007 - 07:28

Napisano 28.08.2007 - 10:46

Po dłuższym czasie zrobiło się to nieprzyjemne bardzo i przerwałam medytacje. Na szczęście zawroty głowy zdarzają mi się bardzo rzadko.
  Po dłuższym czasie zrobiło się to nieprzyjemne bardzo i przerwałam medytacje. Na szczęście zawroty głowy zdarzają mi się bardzo rzadko.  

Napisano 28.08.2007 - 20:51
 Lezalem na lozku z rekoma wzdluz ciala i wydawalo mi sie ze moja prawa reka jest nie dosc ze zgieta to jeszcze na niej leze
 Lezalem na lozku z rekoma wzdluz ciala i wydawalo mi sie ze moja prawa reka jest nie dosc ze zgieta to jeszcze na niej leze  

Napisano 02.09.2007 - 17:08

Nie wnikam na czym to fizycznie polega. Ważne, że w stymulacji czakr ta metoda daje świetne i szybkie efekty jak sie ją opanuje. Tzn. nie musze już jakoś specjalnie siadac czy się wydiszac, w każdej chwili mogę zaczerpnac energii do danej czakry nawet teraz to pisząc
 Nie wnikam na czym to fizycznie polega. Ważne, że w stymulacji czakr ta metoda daje świetne i szybkie efekty jak sie ją opanuje. Tzn. nie musze już jakoś specjalnie siadac czy się wydiszac, w każdej chwili mogę zaczerpnac energii do danej czakry nawet teraz to pisząc  
  Niby od tego już blisko do OOBE, ale wcale nie musimy nigdzie wchodzic można skończyc tylko na medytacji.
  Niby od tego już blisko do OOBE, ale wcale nie musimy nigdzie wchodzic można skończyc tylko na medytacji. Natomiast bardzo mocno mi wibruje 3-oko i gardła. Ta druga często samowolnie. Często też mocno czuje czakre podstawy.
 Natomiast bardzo mocno mi wibruje 3-oko i gardła. Ta druga często samowolnie. Często też mocno czuje czakre podstawy.

Napisano 02.09.2007 - 17:20
Poprostu kiedyś czytałem, że człowiek bierze energie z ziemi
 .
 .Swoją drogą, które czakry czujecie najsilniej ?

Napisano 02.09.2007 - 17:38
To prawda ale nie tylko z ziemi energie może czerpać rónież z innych planet lub nawet słońca
.
 Na czym by to dokładnie polegało ? Tzn. czy też przez stopy, czy może ręce czy jak.
 Na czym by to dokładnie polegało ? Tzn. czy też przez stopy, czy może ręce czy jak.

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych