Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zaklęcie Prawdy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

january.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy możecie napisać jak takie zaklęcie powinno wyglądać?
Jak sprawić aby osoba odkryła przed nami swoje intencje?
Dodam, że wszelkie formy psychologiczne zawodzą.
  • 0

#2 Gość_eru75

Gość_eru75.
  • Tematów: 0

Napisano

Zaklęie Prawby

:wow2:
Mam radę, właściwie dwie:
- popracuj nad ortografią, zyskasz sobie przychylność ludzi;
- żeby dana osoba odkryła przed Tobą swoje intencje, musi Ci ufać, bez tego się nie da.

Czy możecie napisać jak takie zaklęcie powinno wyglądać?

Abrakadabra?

(nie miałem na celu nikogo obrażać)
  • 0

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jedno z zaklęć :mrgreen:

Laleczka do czynienia złego

Na początek trzeba jednak zaznaczyć, że laleczek voodoo nie używa się wyłącznie do czynienia złego. Można z ich pomocą leczyć, przyciągać miłość i sprowadzać różne dobre rzeczy.

Laleczkę wykonuje bokor lub rzucający zaklęcie, używając do tego celu różnych naturalnych materiałów - płótna, słomy, drewna, włosia. Najważniejszym elementem są jednak składniki pochodzące bezpośrednio od ofiary (lub osoby, której chce się pomóc) - jej obcięte włosy, paznokcie, części garderoby, chusteczka do nosa, spinka do włosów, a nawet ślina. Tych "osobistych" elementów używa się do wypchania laleczki. Dodatkowo można w miejscu twarzy przymocować zdjęcie twarzy ofiary. Wszystkich tych detali używa się w celu nadania odpowiednich, jednostkowych wibracji przedmiotowi mającemu symbolizować ofiarę.
Bokor bierze laleczkę do ręki i koncentruje się na tym, co ma się przytrafić osobie przez nią symbolizowanej, a następnie przystępuje do manipulowania. Najczęściej polega to na wbiciu w dokładnie określone punkty igieł w celu sprawienia ofierze bólu lub sprowadzenia na nią śmierci. Igły wbija się w środek czoła, ramiona, kolana, dłonie, brzuch i serce.

Powodzenia tylko uważaj na kim próbujesz :rotfl: :rotfl: Na początek polecam kilku polityków
  • 0

january.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mam radę, właściwie dwie:
- popracuj nad ortografią, zyskasz sobie przychylność ludzi;
- żeby dana osoba odkryła przed Tobą swoje intencje, musi Ci ufać, bez tego się nie da.
Abrakadabra?

(nie miałem na celu nikogo obrażać)

A TOBIE NIGDY NIE ZDARZYŁO SIĘ PRZEZ POMYŁKĘ NACINĄĆ NIE TEN KLAWISZ?
NIE MASZ NIC W TEJ KWESTII DO POWIEDZENIA NIE PISZ I NIE ZAŚMIECAJ FORUM!
  • 0

january.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chodziło o ZAKLĘCIE PRAWDY.
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Powiedziałbym, że ten temat nie pasuje do działu, ale nie będę się czepiał :P

Zaklęcie prawdy

Dla tych co prawdę chcą odkryć
Otworzyć serca i sekrety poznać
Od tąd do momentu tego samego
Aż do końca pamięci każdego
Ci którzy w domu teraz są
Od innych prawdę usłyszą

Efekt: Zaklęcie zostaje rzucone na wszystkie osoby znajdujące się w domu, podczas jego odprawiania. Działa przez 24 godziny. Jeśli osoby, na które zostało rzucone zaklęcie, zapytają się o coś, otrzymają najszczerszą odpowiedź, jednak zaklęcie działa też w drugą stronę. Jeżeli osoby, na które zostało ono rzucone, zostaną o coś zapytane, równiez muszą powiedzieć najszczerszą prawdę. Po upływie 24 godzin nikt nie będzie nic pamiętał oprócz osób, na które zostało rzucone zaklęcie :P

Znalazłem w 5 minut w google ;p Enjoy :P
  • 0

----.
  • Tematów: 75
  • Artykułów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ja bym byl bardzo sceptyczny co do takich "zaklec prawdy" ;) czy jakichkolwiek zaklec.

Jezeli chcesz szczera odpowiedz od kogos , to sam zacznij z nia szczerze rozmawiac, moze powiedz jakis swoj sekret , albo podziel sie czyms. Czasami nie trzeba duzo zeby szczerze porozmawiac
  • 0

zak.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

zaklecie prawdy?
"Mow k.. prawde! tak bedzie dla Ciebie lepiej!"
;)

Ja bym byl bardzo sceptyczny co do takich "zaklec prawdy"

ja tez
  • 0

january.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jezeli chcesz szczera odpowiedz od kogos , to sam zacznij z nia szczerze rozmawiac, moze powiedz jakis swoj sekret , albo podziel sie czyms. Czasami nie trzeba duzo zeby szczerze porozmawiac

To nie tak. Szczera rozmowa na nic się tu zda. Nawet gdy tej osobie usiłujesz udowodnić rację to ona tak manipuluje wypowiedzią, że w końcu na to, że to ty jesteś kłamcą.
Chciał bym aby ta osoba bez zahamowań powiedziała o co jej chodzi, bo zawsze znajduje jakiś wykręt. :)
  • 0

MySiEk8.
  • Tematów: 14
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie ma zaklęć na prawdę czy też nieprawdę. Po prostu nie ma. wszystko opiera się na psychologii - sama nazwa parapsychologia wywodzi się od słowa psychologia. I nic w tym dziwnego. Tak już jest.
nie szukaj zaklęć a weź sprawę w swoje ręce bo inaczej prawdy nie dociekniesz. Ewentualnie możesz przyjąć swoją prawdę poprzez doświadczenia z daną osobą, tzw puzzle. One z czasem same ci się ułożą.
Sam chciałbym znać prawdę o istnieniu naszym i życiu, każdy musi dociec jej sam. Można opierać się na teoriach i opowiastkach innych, ale to tylko podstawa. Weź się w garść i nie szukaj jej w magii i jakiś zaklęciach. Nie tędy droga.
  • 0

Leczysław Kerdgeniusz.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie ma zaklęć na prawdę czy też nieprawdę. Po prostu nie ma. wszystko opiera się na psychologii - sama nazwa parapsychologia wywodzi się od słowa psychologia. I nic w tym dziwnego. Tak już jest.
nie szukaj zaklęć a weź sprawę w swoje ręce bo inaczej prawdy nie dociekniesz. Ewentualnie możesz przyjąć swoją prawdę poprzez doświadczenia z daną osobą, tzw puzzle. One z czasem same ci się ułożą.
Sam chciałbym znać prawdę o istnieniu naszym i życiu, każdy musi dociec jej sam. Można opierać się na teoriach i opowiastkach innych, ale to tylko podstawa. Weź się w garść i nie szukaj jej w magii i jakiś zaklęciach. Nie tędy droga.

Popieram.
Jeżeli chcesz coś ustalić, to pytaj dyskretnie (lub niedyskretnie) w zależności od tego, o co pytasz osób z bliskiego otoczenia tej głównej. Szczera rozmowa typu mów, albo zamilknij na wieki niewiele daje, chyba, ze nie masz nic do stracenia. Ja nie miałem. Dziewczyna na mnie naskakiwała, zapytałem, się wprost, dlaczego mnie nienawidzi. Nie chciała odpowiedzieć. Pół roku później na gg przeprosiła. Ostatnio zwierzam się jej z pewnych problemów. A dla czego? Początkowo żeby ustalić pewne zagadnienia odnośnie innej osoby :) Co prawda przełomowa wiadomość doszła do mnie od innej osoby jaką "przesłuchiwałem", ale jednak swój cel osiągnąłem. Zastanów się co chcesz osiągnąć w związku z tą osobą. Nie mogę Ci doradzić bezpośrednio co możesz zrobić. No, chyba że związać, zawlec do piwnicy i zabawić się obcęgami... ale to raczej nie na miejscu... nigdy!

A, i jeszcze jedno, nie istnieje prosta formuła prawdy. Możesz tą osobę spić do nieprzytomności i spróbować coś wybadać, spróbować jakoś podpuścić czy coś w tym stylu, ale zaklęcia odpadają. Żeby rzucić czar nie wystarczy znać formułkę ;p
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych