Napisano 10.01.2013 - 22:13
 ta predkość podczas ganka
 ta predkość podczas ganka  

Napisano 02.03.2013 - 09:00

Gość_c✪nvers

Gość_c✪nvers

Napisano 02.03.2013 - 09:35
 . Nie wspomnę o ciągłym płaczu i hejcie. Nie marnujecie czasu na to coś bo poza nerwami i zmarnowanym czasem nic z tego nie mamy
. Nie wspomnę o ciągłym płaczu i hejcie. Nie marnujecie czasu na to coś bo poza nerwami i zmarnowanym czasem nic z tego nie mamy  Tyle ode mnie.
 Tyle ode mnie.

Użytkownik convers edytował ten post 02.03.2013 - 09:45

Napisano 13.04.2013 - 20:15

Napisano 17.10.2013 - 14:51
 ) mogę stwierdzić, że to gra dla upośledzonych dzieci, które za pomocą sześciu klawiszy dają upust swojemu upośledzeniu. Żeby trafić na drużynę, która rozumie o co chodzi w tej grze, to trzeba swoich kumpli zaangażować. Z drugiej strony po takim posunięciu, zostają już tylko rankedy bo nie idzie przegrać normalnych piątek. Za dużo dzieci, co to nawet po polsku nie potrafią się wysłowić, już nie mówiąc o tym jaki wizerunek wystawiają polskim graczom, przez swój poziom angielskiego. Trudno o komunikatywność z kimkolwiek, bo mało kto rozumie na czym polega rola danego charakteru w grze, najlepiej po prostu zbierać wszystkie fragi... Z drugiej strony można być naprawdę świetnym graczem i trafić do fatalnej drużyny, naprawdę ciężko jest wtedy wykierować... albo dobry adc ( i przynajmniej jeden kumaty ziomek w teamie, sup albo tank) albo tank. Nie na moje nerwy, żeby użerać się z ludźmi o połowę młodszymi od siebie... przerzuciłem się na StarCrafta (maksymalne levele w czterech MMO, coś musiałem wybrać). Gra jest płatna, bany lecą za każde bluzgi, wysoki poziom gry i wszystko zależy od ciebie.
 ) mogę stwierdzić, że to gra dla upośledzonych dzieci, które za pomocą sześciu klawiszy dają upust swojemu upośledzeniu. Żeby trafić na drużynę, która rozumie o co chodzi w tej grze, to trzeba swoich kumpli zaangażować. Z drugiej strony po takim posunięciu, zostają już tylko rankedy bo nie idzie przegrać normalnych piątek. Za dużo dzieci, co to nawet po polsku nie potrafią się wysłowić, już nie mówiąc o tym jaki wizerunek wystawiają polskim graczom, przez swój poziom angielskiego. Trudno o komunikatywność z kimkolwiek, bo mało kto rozumie na czym polega rola danego charakteru w grze, najlepiej po prostu zbierać wszystkie fragi... Z drugiej strony można być naprawdę świetnym graczem i trafić do fatalnej drużyny, naprawdę ciężko jest wtedy wykierować... albo dobry adc ( i przynajmniej jeden kumaty ziomek w teamie, sup albo tank) albo tank. Nie na moje nerwy, żeby użerać się z ludźmi o połowę młodszymi od siebie... przerzuciłem się na StarCrafta (maksymalne levele w czterech MMO, coś musiałem wybrać). Gra jest płatna, bany lecą za każde bluzgi, wysoki poziom gry i wszystko zależy od ciebie. 
Z czegoś ta popularność musiała się wsiąść

Napisano 17.10.2013 - 16:56

Napisano 08.06.2014 - 21:45
Aww, moja ulubiona gra, gram na eu west, obecnie należę do 0,9% top graczy w rankingu lola  <aww jest się czym chwalić <3>, diamond IV ^.^, chętnie zagram z ludźmi z forum, nick taki sam jak tutaj tylko że z dodatkiem V, tzn V Zed Dahmer!
 <aww jest się czym chwalić <3>, diamond IV ^.^, chętnie zagram z ludźmi z forum, nick taki sam jak tutaj tylko że z dodatkiem V, tzn V Zed Dahmer!
Swoją drogą zbliżający się rework graficzny jest świeny w moim mniemaniu!
Mój nick w połowie wziął się też od jednej z postaci owej gry jak widać 
@Up, wiem że post pisany BAAAAAAAAAAAARDZO dawno, a ja sam wykopuje go z czeluści, aczkolwiek sprawa od kiedy przeniosłem się rok temu na euw miała się zupełnie inaczej, tutaj ludzie mają zdecydowanie inną mentalność.
Swoją drogą czuję że eune ma zdecydowanie zaniżony poziom, ilekroć boostuje jakieś konto na eune w ogóle nie odczuwam różnicy kiedy gram z nordyckimi goldami/diamentami, komunikacja tam to żenada, angielski na poziomie jaki miałem w szóstej klasie podstawówki.
Nie jest to jakieś stereotypowe myślenie, sam rozegrałem jakieś +/- 600 gier na eune przed moimi przenosinami oraz drugie tyle boostując <tak boostowanie jest złe, i sam czynię się do zaniżania poziomu innym, ale cholera zarobek na tym jest świetny>, jak tylko widzę jakieś biadolenie polaka że euw=eune, BLEEEH! Bzdura.
Użytkownik Zed Dahmer edytował ten post 08.06.2014 - 21:49

Napisano 30.06.2014 - 11:19
Witam,
jako, że od niedawna niestety zacząłem grać w ta grę, to czy nie chciał by ktos pograć? Nie jestem żadnym prosem raptem 20 lvl mam  Zawsze z kimś lepiej się gra, a samemu to *** można dostać -.-.
 Zawsze z kimś lepiej się gra, a samemu to *** można dostać -.-.
7.4 Zabronione jest stosowanie wulgarnego języka.

Blitz Wolf
Użytkownik Blitz Wolf edytował ten post 30.06.2014 - 13:00

Napisano 30.06.2014 - 13:35
Użytkownik vriFF edytował ten post 30.06.2014 - 13:36

Napisano 22.08.2016 - 12:31
Witam, choć w tym wieku interesują mnie już inne jednak chciałem się przekonac co to za gra i po mimo zainstalowania to podczas uruchamiania wyskakuje mi takie coś, ktoś coś? dodam że innymi nie mam najmniejszego problemu.
Użytkownik jako_taki edytował ten post 22.08.2016 - 12:33
0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych