Skocz do zawartości

Zdjęcie

starscream

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
14 odpowiedzi w tym temacie

starscream.
  • Tematów: 3
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Już dawno powinienem się przywitać, ale nigdy nie jest za późno poznać się i przywitać.
Więc tak naprawdę nazywam się Hubert (wiem bardzo szlachetne imię :mrgreen: ) w czerwcu puknie mi na liczniku 20 latek. Lubie fajne filmy oraz zjawiska paranormalne, muzykę, dobrą książkę. Trudno pisać co lubię a czego nie bo pewnie była by to lista bardzo długa. Mam bardzo dziwna zdolność zrażania ludzi do siebie przez swoją dziwną osobowość oraz podchodzę do wszystkiego z dystansem nawet do siebie. Lubie zadawać mnóstwo pytań ;p Więc jeśli miał by ktoś jakieś pytania broszę pisać z chęciom odpowiem przede wszystkim miłym panią 8) .
Pozdrawiam

Użytkownik starscream edytował ten post 13.05.2012 - 19:45

Mika’el.
  • Tematów: 34
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Wyobraź sobie, żem jest płeć żeńska.Wiem, że to brzmi pedalsko, ale się mylisz.

Z jakiej wiochy piszesz?
...ja z wielkopolskiej, tak na wszelki napisałem.

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Siema. A co czytujesz? Kinga lubisz? :)

Axote.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Cześć. Uważaj na tajemnicze historie z "mój kolega umie" itp.

starscream.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Powiem więcej z Poznania jestem i na dodatek nie jestem kibicem Lecha i nie lubię piłki.
tak szczerze kinga nie za bardzo nie podoba mi się jego styl pisania każdy lubi coś innego a tak to fantastykę a najlepiej lubię klimaty średniowieczne. I jak przeplata się z brutalnością czuje w sobie taki nie dosyt. Troszkę to chore ale ja nie jestem normalny ;p

Mika’el.
  • Tematów: 34
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

I jak przeplata się z brutalnością czuje w sobie taki nie dosyt. Troszkę to chore ale ja nie jestem normalny ;p

Rozumiem, a znasz trenera Warty?
...ja nie osobiście, ale lubię na niego patrzeć ukradkiem.

#7 Gość_Antychrust

Gość_Antychrust.
  • Tematów: 0

Napisano

A jak z muzyką?

starscream.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

wszystko od metalu do klasyki nie przepadam zbytnio za hip-hop'em ale nie kiedy słucham. Nie mam sprecyzowanego gustu do jednego zespołu.

#9 Gość_Antychrust

Gość_Antychrust.

Napisano

A metal bardziej oldschool czy nowocześniejsze brzmienia? Pytam się bo mam fioła na tym punkcie

starscream.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

to i to zależy od nastroju i innych czynników zewnętrznych i wewnętrznych. Jak masz jakiś fajny utwór na myśli to zapodaj tytuł

Doriska.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

skoro się witasz to chyba należy Ci się powitanie,tak wiec witaj.....odnajduj potrzebne ci informacje,odpowiedzi i to czego oczekujesz tu znaleźć....powodzenia

Poznań nie wiocha,co prawda strasznie zakorkowane ale jednak miasto majace wiele urokliwych miejsc ;)
a co z parapsychologii cie interesuje?

starscream.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

znaczy co do parapsychologi podchodzę z dystansem jest może to możliwe ale jak ktoś mówi że potrafi stworzyć jakąś kule energii czy poruszyć przedmiot wydaje mi się śmieszne mogę napisać że mam lwa no to ktoś uwierzy a ktoś nie. Ale inną sprawą jest że jakiś jasnowidz coś tam odkrył sam jako dziecko byłem u takiego co wahadełkiem mnie badał ;p i o dziwo poskutkowało.

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

znaczy co do parapsychologi podchodzę z dystansem jest może to możliwe ale jak ktoś mówi że potrafi stworzyć jakąś kule energii czy poruszyć przedmiot wydaje mi się śmieszne mogę napisać że mam lwa no to ktoś uwierzy a ktoś nie. Ale inną sprawą jest że jakiś jasnowidz coś tam odkrył sam jako dziecko byłem u takiego co wahadełkiem mnie badał ;p i o dziwo poskutkowało.

Jak widać szukasz potwierdzenia spojrzenia a można przecież po prostu widzieć @@

Witaj.

Doriska.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale inną sprawą jest że jakiś jasnowidz coś tam odkrył sam jako dziecko byłem u takiego co wahadełkiem mnie badał i o dziwo poskutkowało.

Jak dla mnie to nie bardzo wiem co poskutkowało?
wahadełko nie ulecza,chyba nie bardzo wiesz o czym piszesz,ale jeśli zglebisz trochę to forum to zapewne będziesz miał trochę więcej wiedzy i rozeznania.

Czasem te kule energii stworzone przez innych , możesz odczuć,bez potrzeby ich widzenia.
Porozmawiaj z kimś Ci bliskim,on zna odpowiedzi,
pozdrawiam i owocnych poszukiwań Hubert.

starscream.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

może sprostuje jak byłem mały tak nie jadłem przez długi okres tylko minimum kromkę chleba. Lekarz itp nic nie pomógł a poszedłem z rodzicami do gościa co się zajmował medycyną niekonwekcjonalną czy coś takiego zbadał mnie i po wyjściu od niego zjadłem chyba parę udek od kurczaka a groziło poważną anemią;p

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych