Zamieszczam link do obrazka poniewaz nie potrafie inaczej go udostepnic. Z gory dziekuje za pomoc
http://imageshack.us...eztytuunmf.png/
Napisano 11.04.2012 - 17:12
Napisano 11.04.2012 - 17:35
Napisano 11.04.2012 - 17:49
Napisano 11.04.2012 - 20:00

Napisano 11.04.2012 - 21:54
Napisano 12.04.2012 - 08:10
To mi nasuwa skojarzenie. Swego czasu zainteresowałem się opętaniem Anneliese Michel. nie ukrywam, że na krótko ta historia zrobiła na mnie olbrzymie wrażenie. Czytajac sam przebieg egzorcyzmów nie zastosowałem sie do instrukcji w postaci odówienia najpierw kilku modlitw. Następnie przez kilka dni czułem się bardzo nieswojo. Jak by ktos cały czas na mnie czychał. Podejrzewam, że byla to zwykła autosugestia. Podobnie rzecz może się mieć z Twoim doświadczeniem. a sam znak może gdzieś Ci się "obił o oczy" i został wydobyty przez pamięc w związku z tematem który zagłębiłeś. A co do jego znaczenia to zgadzam sie z dr HeksDodam, ze ostatni temat jaki czytalem byl o aniolach lub o aniolach strozach. Wiadomo jak to jest czytajac tematy roznego typu bedac samemu w domu, przy zgaszonym swietle. Akurat tak sie trafilo, ze ostatnim tematem byl wlasnie ten o aniolach, zawarte w nim bylo jak spotkac lub porozumiewac sie z aniolem strozem, gleboko nad tym myslalem i wykonywalem czynnosci ktore byly tam zawarte, moze faktycznie doszlo do tego ze sie ze mna skontaktowal? dlatego tez potrzebuje wyjasnienia tego symbolu, konto zalozylem tez w ta noc ale dopiero wczoraj przyszedl do mnie link aktywacyjny, zapewne juz wczesniej napisal bym ten temat.
Użytkownik erebeuzet edytował ten post 12.04.2012 - 08:11
Napisano 22.04.2012 - 00:16
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych