od tej paranormalnej, duchowej,sceptycznej itd itp strony poznaje ludzi czytając forum a na zlocie wolał bym poznać od tej drugiej strony
 od tej paranormalnej, duchowej,sceptycznej itd itp strony poznaje ludzi czytając forum a na zlocie wolał bym poznać od tej drugiej strony

Napisano 07.02.2011 - 12:51

Napisano 07.02.2011 - 18:20
 bo z tymi wykładami to zejdzie jakieś 5 lat zanim ktokolwiek to zorganizuje - a  też jechać ileś tam km żeby posłuchać o tym o czym mogę poczytać na forum nie bardzo mi się widzi
  bo z tymi wykładami to zejdzie jakieś 5 lat zanim ktokolwiek to zorganizuje - a  też jechać ileś tam km żeby posłuchać o tym o czym mogę poczytać na forum nie bardzo mi się widzi

Napisano 07.02.2011 - 20:47
 Życzę, żebyście coś ciekawego uradzili.
 Życzę, żebyście coś ciekawego uradzili. Chociaż ja miałam piwko - na rozluźnienie
 Chociaż ja miałam piwko - na rozluźnienie 

Napisano 07.02.2011 - 21:15
Wow i mieliśmy czaderskie identyfikatory zlotowe. Robione przez Fenixa Nightwalkera jeszcze heh (chciałoby się rzec - świętej pamięci) hoho kto to jeszcze pamięta?
 Ahh, te jego tematy. Jestem tu trochę dłużej niż wskazuje metryka.
 Ahh, te jego tematy. Jestem tu trochę dłużej niż wskazuje metryka. Nie będę pokazywał palcem, ale najchętniej posłuchałbym Radosława.
 Nie będę pokazywał palcem, ale najchętniej posłuchałbym Radosława.

Użytkownik mylo edytował ten post 07.02.2011 - 21:16

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych