Skocz do zawartości

Szanowni Państwo, przypominam o konieczności zachowania ciszy wyborczej od północy z piątku na sobotę do godz. 21:00 w niedzielę. 

Zdjęcie

To koniec Fundacji Nautilus?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

Irey.
  • Tematów: 61
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Od miesiąca nie ma nowych artykułów na ich stronie, jakby tego było mało YouTube usunął ich kanał z setkami filmów, niektóre były bardzo ciekawe. Nie wie ktoś czasem czy Bernatowicz dalej pracuje w Polsat News?

http://www.youtube.c...undacjaNautilus

BrainCollector.
  • Tematów: 101
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ou... Telewizja Polska zablokowała im konto na youtubie... Gdyby nie Ty to nawet bym o tym nie wiedział.
Także przynajmniej 3-4 razy w tygodniu odwiedzałem nautilusa i też się zdziwiłem, że tak długo nic nie dodawali.

Może nie koniec fundacji ale narazie pewnie długo ich nie będzie. Może po sądach są teraz ciągani ?

Na pewno mają teraz wiele na głowie bo przecież mieli tam wiele filmów ich autorstwa może rozmawiają z TVP i z administratorami Youtube

Irey.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Napisaliby 2 słowa, co się z nimi dzieje. Tak trudno? Takie milczenie jest wkurzające.

hubiii p.
  • Tematów: 7
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

NOWY KANAL
i jeszcze FB FB

edit
ogolnie tez mnie dziwi brak updatow na stronie, czesciej zaczalem tu przesiadywac :D
w sumie szkoda .. moze zarobieni, albo gdzies poza terenami PL .. szkdoa tylko ze tak zostawili ludzi bez jakis informacji ..

Użytkownik hubiii p edytował ten post 21.02.2011 - 00:22

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Bernatowicz pracuje nadal w Polsat News i to chyba na dwa etaty (czyżby pieniążków brakowało?),bo ostatnio widzowie mogą go podziwiać na antenie niemalże codziennie.
Na swoją Fundację już czasu nie ma ale jak widać na rozmowy "przy piwku" czas zawsze się znajdzie ;)

Irey.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Jarecki - ten filmik jest sprzed 12 miesięcy

A oto info z forum Nautilusa, od jednego z czytelników

Niestety mam złe informacje. FN jest na pograniczu rozpadu. To wszystko przez konflikt prezesa Fundacji, z jednym z załogantów, który jest przyjacielem dwóch innych załogantów.

Ill.

Nawigator

• Tematów: 40
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

FN jest na pograniczu rozpadu.

Może to i lepiej... Fundacja nie miała zbyt dobrego wizerunku, może gdy już odejdzie do historii powstanie na jej miejsce coś bardziej wiarygodnego i rzetelnego...

Użytkownik Ill edytował ten post 22.02.2011 - 14:26

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych