Skocz do zawarto軼i

Zdj璚ie

Niezwyk造 d德i瘯 w Kijowie i w innych miejscach 鈍iata

• Zaloguj si, aby doda odpowied
619 odpowiedzi w tym temacie

Boxxer7.
  • Post闚: 116
  • Tematów: 3
  • P貫:M篹czyzna
Reputacja ponadprzeci皻na
Reputacja

Napisano

http://www.youtube.com/watch?v=2Hjqh4cIxZY

U篡tkownik boxxer7 edytowa ten post 19.09.2013 - 16:37

• 1

Andy-1970.
  • Post闚: 345
  • Tematów: 22
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

D德iki z Bratys豉wy s zadziwiaj帷o podobne do tych z Kanady.
  • 0

Jarecki.
  • Post闚: 4113
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

No i prosz.
14 wrze郾ia o 8.30 zarejestrowano kolejny dziwny d德ik ale tym razem ju na naszym podw鏎ku, w Malborku.
Wg autora filmu d德ik by syszalny z przerwami ok. 2 godz 30 min , potem usta.

http://www.youtube.com/watch?v=pz-FylbVOiM

Strange Sounds Heard Over Malbork in Poland – September 14 2013
  • 0

Jarecki.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mieszka鎍y Southampton w Anglii skar膨 si na niezno郾y szum

Rozpocz皻o dochodzenie, aby odkry 廝鏚這 d德iku niskich cz瘰totliwo軼i, powstaj帷ego w nocy w Southampton. Prze郵aduje on mieszka鎍闚 miasta od kilku miesi璚y, podaje Sky News.

Ludzie mieszkaj帷y w dzielnicy przemys這wej, w pobli簑 portu w Southampton, zostali doprowadzeni do szale雟twa z powodu d德iku niskiej cz瘰totliwo軼i, kt鏎y budzi ich, co noc. Niekt鏎zy opuszczaj swoje domy i sp璠zaj noc w mieszkaniach krewnych i przyjaci馧. Inni zaywaj tabletki na sen, aby przetrwa bez uszczerbku do rana.

W豉dze pr鏏uj ustali 廝鏚這 d德iku, kt鏎y pojawia si zwykle po godzinie 22:00. Jeden z przedstawicieli w豉dzy powiedzia: „W ostatnich tygodniach otrzymali鄉y oko這 10 skarg na ha豉s o niskiej cz瘰totliwo軼i. Ze wzgl璠u na du膨 liczb r騜nych przedsi瑿iorstw przemys這wych wzd逝 wybrze瘸, Agencja Ochrony 字odowiska, zespoy 鈔odowiskowe, pracownicy s逝瘺y zdrowia pr鏏uj obecnie wsp鏊nie ustali 廝鏚這 tych d德ik闚”.

http://news.sky.com/...ps-people-awake
http://www.sott.net/...-Southampton-UK
http://www.news.nom....e-6637029-news/

Dodatkowo s liczne doniesienia zza oceanu.
Mieszka鎍y stan闚 Tennessee, Kentucky, Maryland, Arizona r闚nie sysz dziwne, tajemnicze d德iki.

Mysterious Booms Compilation in the USA: Tennessee, Kentucky, Maryland, Arizona – October 2013

• 1

Jarecki.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dziwne, niewyjaśnione odgłosy zarejestrowane nad Blackburn i Manchesterem pod koniec października i na początku listopada.

Strange Sounds Over Manchester and Blackburn in the UK – November 2013

• 0

Poeta2008.
  • Post闚: 105
  • Tematów: 2
Reputacja Z豉
Reputacja

Napisano

Kompaktor, zgniatarka - jak kto woli. To takie wielkie urządzenie do którego wyrzuca się śmiecie. Mam doświadczenie w branży sprzatającej.
Kiedy byłem młodym chłopcem podobne dźwięki słyszałem w swoim miasteczku. Dźwięki te słyszałem w pobliżu największego kościoła w mieście. Slyszałem te dźwięki w tym miejscu kilka razy i trwały one około jednej, dwóch sekund.

U篡tkownik Poeta2008 edytowa ten post 30.11.2013 - 20:45

• 0

ciasteczkowypotwor.
  • Post闚: 96
Reputacja Z豉
Reputacja

Napisano

Jarecki, te ostatnie filny to jaki 瘸rt? Przeciez to zwyk豉 muzyka. Ostatni film to chyba nawet przez szyb zrobiony, jak ten z Malborka.
  • 0

ufo1987.
  • Post闚: 357
  • Tematów: 79
  • Artykułów: 14
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ju dawno nie by這 doniesie na temat dziwnych odg這s闚. Okazuje si, 瞠 w ostatnich dniach dosz這 do przynajmniej kilku takich wydarze. Dziwny ha豉s przestraszy na przyk豉d mieszka鎍闚 Jekaterynburga. Niezidentyfikowane d德iki wyst瘼uj ostatnio na wsch鏚 od Polski. Szczeg鏊nie ciekawy przypadek mia we wspomnianym Jekaterynburgu. „Nie po raz pierwszy to si zdarzy這 ... wewn徠rz i na zewn徠rz budynku by這 sycha doprowadzaj帷y do szale雟twa nieprzyjemny ha豉s. Po otwarciu okna my郵a豉m, 瞠 og逝chn z powodu paskudnego b鏊u wywo豉nego przez wszechobecny ha豉s. Tolerowa豉m to, gdy ogl康a豉m film przez dwie godziny. Wszystko usta這 oko這 osiemnastej” – powiedzia豉 jedna z mieszkanek miasta”.

http://www.youtube.com/watch?v=WJokabbvz4I

Ludzie na ulicach byli przera瞠ni. Inna kobieta, Jamila Jusubova, m闚i o pi璚iominutowym szumie ok. 19:48 i jest przekonana, 瞠 to nie by wiatr. D德ik mia denerwowa przechodni闚 przez pi耩 minut, a potem nagle ucich. Podejrzewano, 瞠 zdarzenie mo瞠 by jako powi您ane z przemieszczaniem si samolotu w korytarzu powietrznym, ale wcze郾iej nikt w Jekaterynburgu takiego ha豉su nie odnotowa. D德ik by wr璚z og逝szaj帷y i parali穎wa mieszka鎍闚. O zdarzeniu na portalach spo喚czno軼iowych opowiada bardzo wielu 鈍iadk闚. Jak zwykle w takich sytuacjach podejrzewa si, 瞠 ha豉s mo瞠 pochodzi z jakiego s御iedniego obiektu przemys這wego. Pad這 na konglomerat, kt鏎ego w豉軼icielem jest Uralmetprom. Odg這sy miayby by efektem spuszczania pary wodnej, ale jest to nadal tylko przypuszczenie. Ministerstwo Sytuacji Nadzwyczajnych Rosji w regionie swierd這wskim nie podaje 瘸dnych informacji na temat dziwnych d德ik闚, doskwieraj帷ych mieszka鎍om. Warto wspomnie, 瞠 05 grudnia odnotowano r闚nie dziwne d德iki nad Odess na Ukrainie.

Przyznam, 瞠 ten d德ik z Jekaterinburga robi na mnie spore wra瞠nie, na tym forum znalaz貫m zaledwie kilka, kt鏎e byy tak przera瘸j帷e spo鈔鏚 ca貫j masy takich przypadk闚.

昱笈Μ:
zmianynaziemi.pl
  • 0

Poeta2008.
  • Post闚: 105
Reputacja Z豉
Reputacja

Napisano

A może to odgłosy trąby opisanej w Apokalipsie Sw. Jana. Być może nie są to odgłosy kompaktoru. W Malborku nie byłem ale Malbork nie jest dużym miastem a dźwięki są bardzo podobne do tych z Kijowa. Nie jest to więc budowa metra, kompaktor też odpada. Nie ma co ukrywać że odgłosy te są dość złowrogie. Jeżeli nie jest to odgłos trąby Anioła to może to być jakieś inne nadnaturalne zjawisko. Po Kijowie podejrzewałem że ktoś może jest tam przesłuchiwany (tzn. że jedni zadają pytania a drudzy odpowiadają do mikrofonów) i dano ludziom usłyszeć te buczące odpowiedzi. No ale to nie jest już tylko Kijów. Nad Blackburn, Menchesterem i w Malborku odgłosy są takie same tylko że cichsze. Dźwięk z Jekaterynburga brzmi jak szum samochodów. Te z Kijowa, Menchesteru, Blackburn i Malborka są jakieś takie bardziej przerażające.

U篡tkownik Poeta2008 edytowa ten post 18.12.2013 - 01:58

• 0

Jarecki.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Bardzo dziwne odgłosyyszą mieszkańcy Nowego Jorku w pobliżu bądź dochodzące dokładnie z 1 World Trade Center, nowego wieżowca wchodzącego w skład kompleksu który ma zastąpić zniszczone biurowce WTC.

• 1

Jarecki.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

13 lutego w stolicy stanu Minnesota, mieście Saint Paul zarejestrowano bardzo dziwne, metaliczne dźwięki, identyczne bądź łudząco podobne do tych słyszanych w innych miejscach świata.

Niektórzy twierdzą, że dźwięk był spowodowany przesuwaniem się lodu na rzece Missisipi, inni że mógł być to wiatr albo wycie kojotów.

Ale tak na prawdę nikt nie ma bladego pojęcia co to był za dźwięk i skąd pochodził.

http://strangesounds...2013-video.html

Jeszcze jeden niesamowity materiał z Manchesteru (UK) również z 13 lutego.

http://strangesounds...ry-13-2014.html

• 1

Lokuu.
  • Post闚: 4
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ten materiał z Manchesteru jest sprzed 2 lat. :)

• 0

Zaciekawiony.
  • Post闚: 8137
  • Tematów: 85
  • Artykułów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zeszłej nocy w siedlcach było słychać coś takiego:

Więc jeśli pojawią się filmiki z tajemniczym buczeniem, to będzie wiadomo co to jest.

• 0

Ania:).
  • Post闚: 72
  • Tematów: 5
  • P貫:Kobieta
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To ja napisze o tym co usłyszałam 29 kwietnia tego roku. Byłam na podwórku, pora popołudniowa. Nagle słyszę coś strasznego (jakby coś spadło, taki rumor i huk) i poczułam przez trwanie tego dźwięku drżenie ziemi, aż gołębie poderwały się do lotu, a moje dwa psy postawiły uszy i zdezorientowane patrzyły na wszystkie strony. Poczułam momentalnie ogromny strach. Ten huk trwał 2-3 sekundy. Mieszkam na wsi i do miasteczka mam parę kilometrów, wątpię że to coś z miasta. Nie mam pojęcia co to mogło być, ale było straszne...

• 0

Zaciekawiony.
  • Post闚: 8137
  • Tematów: 85
  • Artykułów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A gdzie to było? Albo gdzieś w pobliżu przelatywał odrzutowiec, albo to grzmot dalekiej burzy.

• 0

U篡tkownicy przegl康aj帷y ten temat: 0

0 u篡tkownik闚, 0 go軼i oraz 0 u篡tkownik闚 anonimowych