Skocz do zawartości





Zapraszamy do kolejnego konkursu. Tym razem literackiego. Dla wszystkich! Pora zademonstrować swoją wenę twórczą :)


Zdjęcie

Problemy techniczne


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1

Damian83
  • Postów: 59
  • Tematów: 15
  • Płeć:Mężczyzna
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

1: Nie działa mi opcja NAPISZ gdy chcę wysłać posta posta w jakimś temacie, muszę pierw wybrać opcję WIĘCEJ OPCJI i dopiero wtedy mogę wysłać posta

2: Brak emotikonów. Kiedyś były, może zostały wycofane?

3: W profilu ciągle pokazuje ilość napisanych postów 12 mimo, że napisałem o parę więcej. Jest jakieś opóźnienie w aktualizacji tego?

4: Również w profilu- Gdy wchodzę w zakładkę POSTY to nie pokazuje wszystkich postów napisanych przeze mnie

Użytkownik Damian83 edytował ten post 02.05.2014 - 20:41


#2

Lupus28

    ¯\_(ツ)_/¯

  • Postów: 633
  • Tematów: 4
  • Płeć:Mężczyzna
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Punkt pierwszy występuje też u mnie. Poza tym, znowu nie mogę używać wszystkich opcji edytora.



#3

Magda72
  • Postów: 323
  • Tematów: 33
  • Płeć:Kobieta
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Punkt 2 występuje też u mnie.Emotki działają tylko na SB.

#4

ultimate

    Animam debeo !

  • Postów: 493
  • Tematów: 46
  • Płeć:Mężczyzna
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Kiedy ostatnio czyściliście ciasteczka? 





#5

Lupus28

    ¯\_(ツ)_/¯

  • Postów: 633
  • Tematów: 4
  • Płeć:Mężczyzna
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ok, wyczyściłem ciasteczka i wszystko wróciło do normy. Tyle, że ostatnim razem problem wrócił po tygodniu, kiedyś tak nie było.





#6

Magda72
  • Postów: 323
  • Tematów: 33
  • Płeć:Kobieta
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ja czyściłam ciasteczka ale emotek nadal nie mam.Może to wina tabletu?Nie wiem.....

#7

Damian83
  • Postów: 59
  • Tematów: 15
  • Płeć:Mężczyzna
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dobra, ciasteczka wyczyszczone. Punkt 3 i 4 bez zmian


Użytkownik Damian83 edytował ten post 03.05.2014 - 15:50


#8

Lupus28

    ¯\_(ツ)_/¯

  • Postów: 633
  • Tematów: 4
  • Płeć:Mężczyzna
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Co do punktu 3 - może po prostu napisałeś niektóre posty w tematach, w których nie są one zliczane? Np. w hydeparku?

Punkt 4 - w zakładce Posty pokazywane jest tylko 5 ostatnich postów, tak było chyba zawsze.


Użytkownik Lupus28 edytował ten post 03.05.2014 - 15:58




#9

Damian83
  • Postów: 59
  • Tematów: 15
  • Płeć:Mężczyzna
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dzięki Lupus 28. Rzeczywiście pisałem posty w hydeparku, lecz nie wiedziałem, że nie są zaliczane ( w regulaminie nic nie pisze)



#10

Lupus28

    ¯\_(ツ)_/¯

  • Postów: 633
  • Tematów: 4
  • Płeć:Mężczyzna
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jeśli dobrze kojarzę, to informacja o tym jest umieszczona w niebieskiej ramce na górze, po wejściu w jakiś dział np. "Muzyka" albo "Poznajmy się" :)


Użytkownik Lupus28 edytował ten post 03.05.2014 - 16:40




#11

Ivellios

    ÓSMY ZMYSŁ

  • Postów: 1605
  • Tematów: 401
  • Płeć:Mężczyzna
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

U mnie punkt 1 występuje na wszystkich przeglądarkach, obojętnie czy wyczyszczę pamięć i ciasteczka, czy nie.



#12

kuba9449
  • Postów: 115
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kiedyś będąc na stronie głównej forum było widać czy w danym dziale są nowe posty. Strzałka przy nazwie działu była szara lub niebieska. Teraz cały czas jest niebieska nawet jeśli nie ma tam nowych postów. Czy da się przywrócić poprzedni stan rzeczy?




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych

stat4u