Chciałam nadmienić, że dziś była bardzo fajna audycja o Tesli i jego wynalazkach, w 90 % popieram redaktora prowadzącego,
że jest robione w kierunku tego pomysłu "NIC" . Czysta, darmowa energia jest osiągalna i nawet dziecko to wie,
przykład : weźcie kocyk taki z poliestru, potrzyjcie tak żeby wytworzyły się ładunki elektro. i przyłóżcie do żarówki w lampce,
zacznie migać na pewno..wiem, że to błahe doświadczenie, ale pozwala się zastanowić nad tą wolną, odnawialną energią....
oburzona jestem tym co się dzieje z naszym światem, bo już od kilku stuleci powinniśmy żyć według innego trendu, który wyznaczali nam wiekowi mędrcy, ahh ale się wzburzyłam tą głupotą ludzką i chęcią dążenia do władzy i pieniądza
Ale audycja była git...dzięki, że ktoś to ujął w całość logiczną, bo to ciężki i mozolny kawałek chleba,
podobał mi się ten koleś co dzwonił, ten który mówił o telewizji naziemnej itd...widać, że pasjonat.
Cytat
Szczerze audycje są słabe, skakanie z przypadku na przypadek z zakresu jakiegoś tematu po łebkach. Oczekuje takich audycji jak o cytadeli z znawcami tematu a nie tym Panem z jakiegos portalu który duka to co juz każdy wie bez próby wniknięcia czy analizy.
Mimo to audycja ma swój klimat. Jeszce ten od szpitala w Oleśnie był w miarę gość.
oj nie przesadzaj, myślisz, że tak łatwo jest mówić godzinami na jakiś temat ?
to nie wyuczona formułka jak w tvn, ważne że ktoś zaczął w ogóle z takim pomysłem radia paranormalnego
z czasem dojdą do perfekcji, mi się podoba wyluzowanie prowadzących, swojsko jest
![;]](http://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/smile5.gif)
, tylko kurdę nie mogę czatu odpalić na moim kompie ostatnio.