Paranormalne.pl: Para-Radio - wydanie specjalne - niedziela 19 luty o 19:00 - Paranormalne.pl

Skocz do zawartości

Para-Radio

• Nowa audycja w Grudziądzkim Radiu Internetowym, w której podejmowane będą tematy od wielu lat stanowiące zagadkę dla milionów ludzi na całym świecie.
  • Moderatorem tego forum jest para-radio
Strona 1 z 1

Para-Radio - wydanie specjalne - niedziela 19 luty o 19:00 Grzech przegapić!

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Ivellios 

• ÓSMY ZMYSŁ
  • Grupa Super Moderator
  • Postów 1530
  • Rejestracja 07.02.06
  • PłećMężczyzna
  • Artykuły: 105
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano 14.02.2012 - 17:38

W Radiu Paranormalium (i zapewne w Grudziądzkim Radiu Internetowym również) najbliższa niedziela będzie dniem szczególnym. Otóż tego dnia... będziemy musieli dużo poprzestawiać w ramówce, albowiem Ivellios i Arek Paterek nagrali tak mocny odcinek Para-Radia, że na pewno wywoła skrajne reakcje, i do tego tak długi, że objętościowo zmieściłyby się dwa normalne odcinki.

To wydanie Para-Radia będzie poświęcone dezinformacji, ze szczególnym akcentem na dezinformację w ufologii, ze szczególnym uwzględnieniem ufologii polskiej.

Co więcej, ten odcinek Para-Radia będzie odcinkiem urodzinowym, gdyż audycja Arka Paterka obchodzi właśnie pierwsze urodziny :) Z tej okazji składamy Arkowi najlepsze życzenia, aby jego audycja - bijąca rekordy popularności - rosła w siłę i z odcinka na odcinek przyciągała coraz większe rzesze słuchaczy!

A jeśli chcecie i Wy, drodzy słuchacze, złożyć Arkowi życzenia, możecie to zrobić tutaj w komentarzach, w zaproszeniu na Facebooku, pod naszym radiowym adresem email radio@paranormalium.pl (życzenia przeczytamy na antenie, możecie je też nagrać, wówczas odtworzymy), lub na stronie Para-Radia

Radia Paranormalium można słuchać na http://radio.paranormalium.pl/ Kto nie będzie mógł wysłuchać w niedzielę premiery, może włączyć radio w piątek o 21:00, wtedy leci pasmo z powtórkami audycji niedzielnych.

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Draggy 

• Grupa Użytkownik
  • Postów 36
  • Rejestracja 14.11.10
  • PłećMężczyzna
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano 14.02.2012 - 20:41

Wykonujecie naprawdę świetną robotę panowie, dzięki za to, co robicie, i mam nadzieję, że będziecie to robić jak najdłużej. Najlepsze życzenia z okazji urodzin! :beer2:

Użytkownik Draggy edytował ten post 14.02.2012 - 20:42

0

• Grupa Użytkownik+
  • Postów 274
  • Rejestracja 11.07.11
  • PłećMężczyzna
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano 15.02.2012 - 17:19

Szczerze audycje są słabe, skakanie z przypadku na przypadek z zakresu jakiegoś tematu po łebkach. Oczekuje takich audycji jak o cytadeli z znawcami tematu a nie tym Panem z jakiegos portalu który duka to co juz każdy wie bez próby wniknięcia czy analizy.
Mimo to audycja ma swój klimat. Jeszce ten od szpitala w Oleśnie był w miarę gość.

Użytkownik Muhomorniczy.Cylon edytował ten post 15.02.2012 - 17:21

1

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Ivellios 

• ÓSMY ZMYSŁ
  • Grupa Super Moderator
  • Postów 1530
  • Rejestracja 07.02.06
  • PłećMężczyzna
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano 19.02.2012 - 18:32

Przypominam o audycji :) Dziś o 19:00.

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Ill 

• Grupa Użytkownik+
  • Postów 1392
  • Rejestracja 19.06.08
  • PłećMężczyzna
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano 19.02.2012 - 18:48

Tak, tak. Już popcorn mam :D

A tak btw. radio ma jakieś archiwum audycji?

Edit:
Dobra, wiem: http://chomikuj.pl/Para-Radio

Użytkownik Ill edytował ten post 19.02.2012 - 18:54

0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Ivellios 

• ÓSMY ZMYSŁ
  • Grupa Super Moderator
  • Postów 1530
  • Rejestracja 07.02.06
  • PłećMężczyzna
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano 20.02.2012 - 03:35

Wczoraj chyba pierwszy raz zdarzyło się, aby podczas emisji audycji "Para-Radio" ktoś zadzwonił do studia Grudziądzkiego Radia Internetowego, żeby "zainterweniować" w sprawie tego, co opowiada gość na antenie!

Telefon wykonał Rafał Nowicki, człowiek, który - jak sam twierdzi - przez lata badał sprawę Zdanów. Najwidoczniej bardzo mu się nie spodobało to, co powiedziałem na temat Zdanów ;) Wykonawszy telefon do studia (oczywiście wejścia na antenę nie było, audycja została wcześniej nagrana) stwierdził, że Arek zaprosił gościa, który "kompletnie nie ma pojęcia o czym mówi" (czyżby? to ja jestem ciekaw, jakie pojęcie ma pan Rafał, chętnie wysłucham, co ma do powiedzenia), "wygadywał głupoty i idiotyzmy", "dużo pozmieniał" (no przepraszam, ale moje wątpliwości, opinie i generalnie wszystko, co przedstawiłem w audycji w kwestii Zdanów, oparte było o publikacje Nautilusa i pana Nowickiego, więc jeśli coś ktoś pozmieniał, to na pewno nie ja, gdyż nie miałem ku temu żadnej motywacji...), i tak dalej. Arek wstępnie się z nim umówił na nagranie audycji, poświęconej wyłącznie sprawie UFO ze Zdanów, w której Nowicki przedstawi swój punkt widzenia na ten temat. Cóż, mam nadzieję, że może tym razem pan Nowicki przedstawi wreszcie jakieś konkrety, nie to co było na forum Infry (sprawa w dużym skrócie opisana tutaj) czy choćby na czacie głosowym Infry na Spikerii (w linku jest jego zapis).

Jak przewidywałem, reakcja po audycji się pojawiła, i to dość szybko (podobno do Nowickiego zadzwonił ktoś ze znajomych z informacją, że taka i taka audycja właśnie leci), zobaczymy, co będzie dalej. O sprawie można też przeczytać w najnowszym wpisie na blogu Para-Radia: http://paranormalium...cji-slow-kilka/

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   mroova 

• Grupa Użytkownik+
  • Postów 380
  • Rejestracja 14.04.09
  • PłećKobieta
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano 15.04.2012 - 13:40

Chciałam nadmienić, że dziś była bardzo fajna audycja o Tesli i jego wynalazkach, w 90 % popieram redaktora prowadzącego,
że jest robione w kierunku tego pomysłu "NIC" . Czysta, darmowa energia jest osiągalna i nawet dziecko to wie,
przykład : weźcie kocyk taki z poliestru, potrzyjcie tak żeby wytworzyły się ładunki elektro. i przyłóżcie do żarówki w lampce,
zacznie migać na pewno..wiem, że to błahe doświadczenie, ale pozwala się zastanowić nad tą wolną, odnawialną energią....
oburzona jestem tym co się dzieje z naszym światem, bo już od kilku stuleci powinniśmy żyć według innego trendu, który wyznaczali nam wiekowi mędrcy, ahh ale się wzburzyłam tą głupotą ludzką i chęcią dążenia do władzy i pieniądza >/

Ale audycja była git...dzięki, że ktoś to ujął w całość logiczną, bo to ciężki i mozolny kawałek chleba,
podobał mi się ten koleś co dzwonił, ten który mówił o telewizji naziemnej itd...widać, że pasjonat.

Cytat

Szczerze audycje są słabe, skakanie z przypadku na przypadek z zakresu jakiegoś tematu po łebkach. Oczekuje takich audycji jak o cytadeli z znawcami tematu a nie tym Panem z jakiegos portalu który duka to co juz każdy wie bez próby wniknięcia czy analizy.
Mimo to audycja ma swój klimat. Jeszce ten od szpitala w Oleśnie był w miarę gość.

oj nie przesadzaj, myślisz, że tak łatwo jest mówić godzinami na jakiś temat ?
to nie wyuczona formułka jak w tvn, ważne że ktoś zaczął w ogóle z takim pomysłem radia paranormalnego
z czasem dojdą do perfekcji, mi się podoba wyluzowanie prowadzących, swojsko jest ;], tylko kurdę nie mogę czatu odpalić na moim kompie ostatnio.
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Ivellios 

• ÓSMY ZMYSŁ
  • Grupa Super Moderator
  • Postów 1530
  • Rejestracja 07.02.06
  • PłećMężczyzna
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano 15.04.2012 - 21:01

mroova, słuchałaś zupełnie innej audycji. O Tesli to raczej w "Teorii Chaosu" było ;)

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   mroova 

• Grupa Użytkownik+
  • Postów 380
  • Rejestracja 14.04.09
  • PłećKobieta
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano 17.04.2012 - 09:30

słuchałam tego co odtwarzał mój program, i co wisiało na antenie :mrgreen:

co nie zmienia faktu, że to był dobry odgrzewany kotlet he

Użytkownik mroova edytował ten post 17.04.2012 - 09:25

0